Програми за бягане

Изготвяне на индивидуална програма за бягане

програми за бягане

Ние сме на разположение да ви консултираме и да изготвим индивидуална програма за бягане, съобразена с вашите нужди. Индивидуалната програма за бягане е подходяща за вас ако: имате желание да направите първи крачки в бягането; искате да подобрите представянето си; искате да получите насоки как да постигнете определена цел (първите 5 км, 10 км, 21 км, маратон или ултрамаратон); искате да подобрите общото си физическо и психическо здраве (да, бягането е доказан антидепресант). Ние с удоволствие ще споделим с вас нашия опит и ще отговорим на въпросите ви.

Как да получите своята индивидуална програма за бягане

Заявете интереса си на нашия e-mail адрес contact@runner.bg и ние ще ви изпратим подробен уточняващ въпросник, който да попълните. На база отговорите ви ще преценим приблизително каква програма ви е необходима и ще се свържем с вас допълнително да обсъдим подробностите по нея. Можем да изготвим за вас програма за бягане, както за подготовка за полумаратон, маратон и ултрамаратон, така и за начинаещи бегачи.
За да получите финалната програма за бягане, за която сме се уговорили, след обсъждането на информацията от въпросника, заплащате 89 лв. по банков път.
Изпращаме файл с индивидуалната програма за бягане на личния ви e-mail, която можете да разпечатате, за да си отбелязвате направените тренировки, ако ви е по-удобно. След получаването на програмата ще сме на разположение да отговаряме по e-mail на всякакви въпроси и коментари по програмата и тренировките ви, с възможност да променим в движение някой от компонентите, в зависимост от това как се чувствате.

Бъди RUNNER, защото бягането е спорт за всеки!

Последвайте ни във Facebook и Instagram, за да не изпускате нищо от Runner.bg